ONZE MENSENMensen met passie maken het verschil

Bernaerts Technics is een familiebedrijf, dat resoluut kiest voor een persoonlijke en professionele aanpak. We vormen een gedreven team met een meewerkend zaakvoerder.  Bernaerts Technics investeert in kennis en mensen. 

Met ons jong en dynamisch team zijn we een ideale partner voor particulieren, bedrijven en architecten. Door het enthousiasme van onze mensen staan wij garant voor een vlotte aanpak van uw project. De drijvende kracht van een organisatie zijn de mensen die er werken. Wij ondersteunen, motiveren en stimuleren onze medewerkers. Zo kunnen onze medewerkers elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven en ontwikkelen ze steeds verder hun talenten.

Kennis en persoonlijke ontwikkeling

We zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en graag doet, zodat je talenten tot hun recht komen. Je wordt goed ondersteund door je meer ervaren collega’s en je leidinggevenden. Bovendien kan je ook de nodige opleidingen volgen. Eén keer per maand hebben wij een interne opleidingsavond. Wij zetten in op kennis en groeien op persoonlijk vlak.

Betrokkenheid

Wij staan open voor jullie ideeën of oplossingen. Jij levert namelijk dagelijks een belangrijke bijdrage aan onze projecten. Maar ook vertellen wij graag welke projecten we verkocht hebben, voor wie we werken en wat er zich afspeelt binnen het bedrijf en waarom. Klanttevredenheid en betrokkenheid van medewerkers zijn namelijk sterk met elkaar verbonden.

Communicatie

Communicatie in beide richtingen is enorm belangrijk. Wij zien jullie graag fluitend naar het werk komen. Zijn er verbeterpunten, dan staan wij klaar voor onze mensen. Goede communicatie geeft vertrouwen.

Samenwerken

Een sterk team is ons doel. In teamverband kun je meer als individu. Obstakels horen erbij, maar het samen oplossen ervan ook. Iedereen kan zichzelf zijn, hebben respect voor elkaars werkwijze en er mag wel eens flink gelachen worden. We zijn betrouwbaar en benaderen elkaar op een positieve manier. We delen al onze dus informatie en ervaringen met anderen, staan open voor meningen van anderen. Het gezamenlijk resultaat staat boven het eigen resultaat.


Waar wil jij in uitblinken ?
Bekijk onze vacatures !

Bij Bernaerts Technics zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers. Wij bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en doorgroei­mogelijkheden. We zorgen voor een aantrekke­lijke en vooral veelzijdige job met veel zelfstandig­heid.

Met ons team willen we continu toegevoegde waarde leveren, met de focus op hoge kwaliteit.
Wil je werken in een jong en enthousiast team ?Werken…Leren…Ontspannen…