DATA en BEVEILIGINGHet belang van een goed datanetwerk

Datanetwerken zijn belangrijk voor de werking van een computer, televisie en andere apparaten. Meer en meer apparaten verbinden zich ook met het netwerk of het internet.
Ook al zijn er vele draadloze oplossingen, een goed datanetwerk kan enkel door voldoende vaste aansluitpunten te voorzien. Minstens één op elke verdieping en één of meerdere aan elke televisie of bureau. Een wifi-netwerk werkt bijvoorbeeld niet zonder goede bekabeling, maar ook domotica- en muzieksystemen hebben een goed datanetwerk nodig.
Datanetwerken bestaan niet enkel uit databekabeling. Wij kunnen het volledige netwerk voorzien inclusief ethernet switch, wifi zenders, wand aansluitdozen, patch panelen, … Dit alles volledig getest en geconfigureerd naar uw noden.
Overal naar muziek luisteren ?

Een multiroom audiosysteem houdt in dat je muziek in het hele huis of pand kunt luisteren. Dit kan met vast ingebouwde boxen en versterker of met losse speakers al dan niet draadloos. Dit maakt het systeem flexibel en ten alle tijden uit te breiden. Het is ook mogelijk een pre-installatie te voorzien waarbij bekabeling en inbouwdozen geplaatst worden om later de actieve componenten te plaatsen.
Videofoon en toegang

Met een videofoon weet je meteen wie er voor je deur staat wanneer de deurbel rinkelt. Dat is het basisidee. Een videofoon biedt een hoop handige voordelen waar je in eerste instantie niet onmiddellijk aan denkt.

 • comfort = je kunt de deur of poort van op afstand controleren en openen
 • privacy = met een videofoon zie je wie aanbelt
 • veiligheid = vermijden dat ongewenste personen toegang tot de woning krijgen
 • opnamefunctie bij afwezigheid om nadien terug te kijken
 • uitbreidingen met geïntegreerde toegangscontrole zoals een badgelezer of codeklavier, fingerprint lezer,
Toegangscontrole

Maak uw organisatie veiliger, krijg inzicht in bezoekersstromen en geniet van het gemak en de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem. U bepaalt wie wanneer toegang heeft tot welke ruimte. U weet exact wie er waar en wanneer binnen is geweest. Zo creëert u veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers. Met de software beheert u uw deuren en gebruikers, en hebt u een overzicht en rapportage.

Veiligheid gaat over het doorzien en uitsluiten van risico’s. Een vrije toegang tot uw gebouw levert grote risico’s op. Een volledig afgesloten toegang is ongastvrij, bedreigend en ineffectief. Ergens daartussenin ligt uw oplossing. Bedenk vooraf goed wat uw wensen zijn. Dit helpt in het bepalen van een geschikte oplossing.
Camera bewaking

Met je camerabewaking zie je altijd wat er gebeurt, ook als je niet thuis bent. De gedetailleerde dag- en nachtbeelden, bewegingsdetectie en waarschuwingssysteem geven je een gerust gevoel.
Enkele voordelen :

Enkele voordelen :

 • hou een oogje in het zeil
 • voor een veilig en gerust gevoel
 • afschrikkingseffect
 • bewijskracht
 • verificatie inbraak of vandalisme
Alarm installatie

Het doel van een alarm installatie is natuurlijk om inbrekers te weren, dat is misschien wel het grootste voordeel. Toch zijn er meerdere voordelen die een alarmsysteem met zich meebrengt. Een goed alarm systeem gaat ook verder dan inbraak alleen. Het is een complete oplossing tegen inbraak, brand en noodgevallen.

Veiligheid is geen vanzelfsprekendheid. Het doorzien en uitsluiten van risico’s, daar draait het om! Er is veel mogelijk, laten we dat voorop stellen. Waar bent u mee geholpen? Wij zoeken graag met u naar een methode om de veiligheid daadwerkelijk te verhogen.

Enkele voordelen :

 • preventieve werking
 • reactieve werking
 • mogelijks lagere verzekeringspremie
 • hoger gevoel van veiligheid
 • brand- of rookmelding bij afwezigheid of tijdens de slaap
Brandalarm

Een brandmeldinstallatie kan mensenlevens redden en materiaalschade beperken. Het beveiligen van uw pand met brandmeldinstallatie heeft daarom een hoge prioriteit.

Het vroegtijdig detecteren van een beginnende brand en andere calamiteit is het meest belangrijke van een brandalarm installatie.  Daarnaast is ook brandmelding en ontruiming erg belangrijk in een bedrijf of onderneming. Evenwijdig aan uw branddetectie plaatsen we ook de nodige veiligheidsverlichting, brandhaspels, blussystemen en brandblussers.
Onze merken


Onze partners

Voor beveiliging werken wij samen met enkele erkende partners

Blicon Varel security

– erkenning IBZ = 20-0281-22
– INCERT = A-0011b
– BOSEC = B-9205-FD
– vergunde onderneming voor alarm en camera

Averti

– erkenning IBZ = 20 2023 03
– BOSEC = B-9337-FD
– vergunde onderneming voor alarm en camera