ONS BEDRIJF


Bernaerts Technics investeert in kennis en mensen. We volgen als geen ander de laatste nieuwe evoluties in techniek. En wij delen graag deze know how met onze klanten. Door middel van onze deskundige en persoonlijke begeleiding kunt u zich perfect voor de geest halen welke oplossingen voor uw project het meest geschikt zijn.

Ook volgen wij alle regelgeving en energie eisen op de voet. Zodat onze oplossingen ook duurzaam zijn. We volgen de nodige opleidingen en scholingen. We hechten veel belang aan ontwerp en studie. We tekenen daarom ook alles digitaal in 2D of 3D en zijn mee met het hele BIM gebeuren.


Erkenningen

Alle technieken 3D intekenen en implementeren in BIM modellen.

Onder BIM verstaat men Building Information Model. Het gaat hier om een digitaal model, dat een virtuele weergave van het bouwwerk vormt, waarbij geometrie en informatie aan elkaar gekoppeld worden. Zo is het opgebouwd uit verschillende objecten met bijbehorende informatie zoals hun technische eigenschappen en relaties met andere objecten.

Hiermee is het immers mogelijk om het bouwproces beter te organiseren en samen te werken aan de hand van uitwisselbare digitale bouwmodellen.
Wij geloven sterk in de digitalisering van alle processen zodat de werfvoorbereiding volledig op basis van dit model gebeurd. Om tijd en geld te besparen in de uitvoering.
BIM en 3D tekenen

Bernaerts technics investeert in een gloednieuw ERP pakket en planningssoftware. Een database met alle klanten, offerte’s, orders en installaties. Enerzijds vereenvoudigd dit onze administratieve taken. Anderzijds hebben we hiermee een duidelijk overzicht van al onze installaties. Alsook de historiek hiervan. Alle metingen, onderhoudswerkzaamheden en herstellingen zijn steeds terug te vinden. Onze techniekers werken voortaan met digitale werkbonnen. De service diensten kunnen hierdoor uitgebreid worden.

 
ERP software voor planning en projecten