ONS BEDRIJF


Erkenningen

Alle technieken 3D intekenen en implementeren in BIM modellen.

Onder BIM verstaat menĀ Building Information Model. Het gaat hier om een digitaal model, dat een virtuele weergave van het bouwwerk vormt, waarbij geometrie en informatie aan elkaar gekoppeld worden. Zo is het opgebouwd uit verschillende objecten met bijbehorende informatie zoals hun technische eigenschappen en relaties met andere objecten.

Hiermee is het immers mogelijk om het bouwproces beter te organiseren en samen te werken aan de hand van uitwisselbare digitale bouwmodellen.
Wij geloven sterk in de digitalisering van alle processen zodat de werfvoorbereiding volledig op basis van dit model gebeurd. Om tijd en geld te besparen in de uitvoering.
BIM en 3D tekenen

Bernaerts technics investeert in een gloednieuw ERP pakket en planningssoftware. Een database met alle klanten, offerte’s, orders en installaties. Enerzijds vereenvoudigd dit onze administratieve taken. Anderzijds hebben we hiermee een duidelijk overzicht van al onze installaties. Alsook de historiek hiervan. Alle metingen, onderhoudswerkzaamheden en herstellingen zijn steeds terug te vinden. Onze techniekers werken voortaan met digitale werkbonnen. De service diensten kunnen hierdoor uitgebreid worden.

 
ERP software voor planning en projecten