Op zoek naar camera bewaking of toegangscontrole ?

Voor bij je thuis, in een winkel of op bedrijf ?
Wil je binnen en/of buiten filmen ?
Wat is het doel van de camerabewaking ?
Lokale of centrale opname behoefte ?
Op afstand beelden bekijken of opvragen ?
Wie en wanneer heeft er toegang tot het gebouw ?

Wij helpen u de juiste keuze te maken… We komen bij u langs om een zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw situatie. Vertel ons uw noden en wensen en wij vertalen ze naar een beveiligingsplan op maat. Toegangscontrole met RFID, bluetooth, vingerscan, codeklavier, …

Wil u permanent opnemen of enkel bij beweging en alarmen ? Welke gegevens wil u daarbij zien ? Wij bekijken welke camera waar en op welke manier best opgesteld kan worden. Zodat de juiste informatie zichtbaar is op een controlepaneel, uw pc, tablet of smartphone. Wij leveren hardware die meerdere camera merken en opslagvolumes ondersteunen. Zodat steeds de meest ideale camera gekozen kan worden en de opslagcapaciteit afgestemd kan worden op de behoefte. En nadien eenvoudig uit te breiden. Belangrijk hierbij is de veiligheid van uw netwerk.