ZONNEPANELENWaarom kiezen voor zonnepanelen ?

Zonnepanelen leveren tal van voordelen op. Zo zijn er de financiële voordelen, maar zonnepanelen dragen ook bij aan een beter milieu en minder vervuiling. Daarnaast vereisen zonnepanelen weinig onderhoud en hebben ze een levensduur van minimaal 25 jaar. Ondanks de talrijke wijzigingen in de subsidies, blijft een fotovoltaïsche installatie interessant.

Zonnepanelen produceren stroom zonder emissie van schadelijke stoffen in tegenstelling tot gas, olie of steenkool welke CO uitstoten. De stroom die je met behulp van zonnepanelen opwekt is gratis. Bovendien hoeft de zon niet voortdurend te schijnen om stroom op te kunnen wekken, alleen daglicht is al voldoende.

Door het installeren van een meetmodule gaat u bewuster om met stroom en daalt uw stroomverbruik.

Enkele voordelen

– 100% onafhankelijkheid van de stijgende energieprijzen
– een goede investering
– hernieuwbare energie op een milieuvriendelijke manier
– een terugdraaiende teller
– minimaal onderhoud en lange levensduur
Wij kiezen voor de beste panelen.

Het tier systeem is een soort rangschikking om zonnepanelen merken te gaan beoordelen. Wij plaatse enkel panelen met de Tier 1 score. Dit zijn de meest bekende en betrouwbaarste merken. Selectie gebeurd op basis van de garantie, het rendement, beschikbare testresultaten, elektrische gegevens, gewicht, certificaten, prijs, vermogen, enzovoort. Slechts 2% van de merken op de markt behoren tot de Tier 1. Dit zijn ook de merken welke innovatie brengen in de zonnepanelen sector via hun eigen Research & Development. Een andere criteria is dat deze bedrijven minstens 5 jaar bestaan.

Onze panelen bieden 25 jaar product garantie en 25 jaar vermogen garantie. En hebben een gemiddeld rendement tussen 16% en 22%.

We denken vandaag al aan wat telt op de zonne-energiemarkt van morgen, en helpen je zo om slim te investeren.
 Onze merken